Programma

Level-Up! is opgedeeld in 3 ‘Game-zones’

1. Game Playground

Wie wordt de Fortnite eindbaas van Tilburg! Dit is de plek waar de Fornite battle plaatsvindt. Je kunt hier samen met anderen strijden tegen Lars, een professionele Fortnite speler (als je het lef hebt). Of kijk zijn moves af zodat je zelf beter wordt in Fortnite. Helaas is deze game zone al helemaal vol, maar kom gerust een kijkje nemen hoe Lars te werk gaat of kom luisteren naar zijn presentatie.

2. Game Opportunities:

Klik op de foto voor een vergroting

3. Game Talk

Woon de presentaties bij van experts uit de game-wereld.

Lars Wiering

Lars Wiering, 22 jaar en fanatiek controler gamer. Hij heeft in het verleden veel competitief Rainbow Six Siege gedaan op de PlayStation. Toen Fortnite uit kwam, merkte hij dat het een game is wat hem wel lag.  Op 10 Maart 2018, heeft Lars zijn eerste opmars gemaakt richting ECV esports. Daar is hij bekroond tot de winnaar van de aller eerste ECV esports selectiedag en liet zien dat hij daadwerkelijk groots talent heeft in Fortnite. Vanaf April 2018, werd er elke zaterdag getraind in de skybox van ECV esports. In het AFAS stadion te Alkmaar. In die periode werd Lars alleen maar beter en beter, tot zelfs het moment kwam, dat hij een professioneel contact ging tekenen op 22-11-2018.
Lars, ook wel genaamd als: CazorlaHD, is druk bezig met trainen om de beste te worden van de wereld. Naast het vele trainen en spelen, is hij ook actief op youtube onder zijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC_ijFsXUWETGp7rtQSC7yaw

Tony van Rooij

Is werkzaam als Projectleider Gamen, Gokken en Mediawijsheid bij het Trimbos instituut. Zijn werk binnen het Trimbos-instituut richt zich op het bevorderen van verantwoord gebruik van video games, kansspelen en nieuwe media. Hij is specifiek ge├»nteresseerd in wetenschappelijk onderbouwde interventies en toegepast onderzoek die gamers, spelers van kansspelen, en andere media gebruikers helpen met het vinden van een gezonde balans. 

Rikke Schrauwen

Is een van de teamleden van het team Verantwoord Gamen, dit is een initiatief wat gestart is om ervoor te zorgen dat er passende hulp geleverd kan worden aan jongeren die dealen met gameproblematiek. Zij benaderen hier 3 doelgroepen:

1. De jongeren, waarbij we presentaties faciliteren en workshops geven op gebied van verantwoord gamen.
2. De ouders, die nu met handen in het haar zitten over wat de correcte maatstaaf is met betrekking tot gamen.
3. De zorg, dit is onze grootste focus. De zorg is het vangnet van de maatschappij waarbij mensen met een probleem zich kunnen melden en hulp krijgen.

Wouter Heine-H├Ądicke

Docent beeldend op het Beatrix College gespecialiseerd in audiovisuele vormgeving. Ooit begonnen met een grote interesse voor animatie en een passie voor games, maar door het uitdiepen van Film als kunst en de kwaliteit van vertellen en zeggingskracht met bewegend beeld en geluid, ben ik steeds breder het medium video-games gaan integreren als een nieuw beeldend communicatiemiddel. Door werkzaamheden bij het PEGI en nu als docent merk ik een duidelijke kloof tussen ouders en kinderen rondom games en een noodzaak tot verbinding.