Game-Talks

Met mijn zoon bij het Kennisevent LevelUp Gaming in Tilburg geweest. Was een geslaagde en inspirerende middag. Leuke lezingen en demo’s over de positieve kanten van gamen (februari 2019

In de kennismakerij vindt het onderdeel game-talks plaats. Hier zullen experts een interessante presentatie van 30 minuten geven, met hun kennis en kijk op het gamen.

Sem van den Hoof is 21 jaar (1 februari word hij 22) en kom uit Tilburg. Naast eSports bij Willem II werkt hij ook nog bij Coolblue en volgt hij de studie SPECO Sportcommunicatie op de FEHT in Tilburg. Sem gaat vertellen over zijn werkzaamheden bij Willem II. Denk hierbij aan: Wat is een esporter? Wat is de edivisie? Waarom ben ik esporter? Hoe ben ik esporter geworden? Hoe word je esporter? Etc. 
Sem gaat de jeugd proberen te inspireren om hun dromen te volgen met een positieve twist. Een gameverslaving is bijvoorbeeld niet de bedoeling. Daarom zal hij ook vertellen hoe ouders het beste om kunnen gaan met gaming en wat de jeugd het beste kan doen om gameverslaving te voorkomen.
Leonie Kamps is projectmedewerker bij het Trimbos-instituut. Als medewerker van de gamen infolijn spreekt ze dagelijks professionals en bezorgde ouders van gamende kinderen. Vragen die ze vaak hoort zijn: Hoeveel uren gamen is normaal? Zijn sommige games bijzonder verslavend? Is mijn kind gameverslaafd? Het gamen loopt uit de hand. Wat kan ik doen? Deze en meer vragen zal Leonie tijdens haar presentatie bij LevelUp2020 gaan beantwoorden.
Maurits ‘Chronicler’ Meeusen is een fulltime freelance League of Legends commentator actief binnen de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Na jarenlang op hobbybasis tijdens zijn studie te casten, heeft hij zich na het afstuderen volledig gestort op het werk als commentator (of caster). Daarnaast is hij actief in het algemeen binnen de Benelux esports scene en de oprichter van de Tilburgse esportsvereniging TSEA Link.
Antoine Ruedisueli Instructor production : Minor esports Event & Media Management at Breda University of Applied Sciences