Interesse in sponsoring?

Bij gamen denk je vaak aan vechten of wapens, maar wist je ook dat er games zijn die het verschil kunnen maken? Die zorgen voor maatschappelijke impact? Zo worden er serious games ontwikkelt die ingezet worden voor bijvoorbeeld therapieën of gedragsverandering maar ook voor medische doorbraken. In 2011 loste een groep online gamers in tien dagen een puzzel op waar wetenschappers al tien jaar mee bezig waren. De gamers wisten de structuur van een eiwit te ontrafelen dat tot een anti-aidsproteïne kan leiden. Daarmee zorgden ze voor een grote doorbraak in hiv-onderzoek.

LevelUp kijkt naar gamen als een talent. Het is leuk, leerzaam, uitdagend en sociaal. Het is een ontmoetingsplek voor bewustwording, inspiratie en informeel leren Maar het is ook een talent dat bij extreem gedrag zorgwekkend kan zijn. Daarom moeten we ons ook bewust zijn van de signalen wanneer gamen problematisch wordt en hoe we hier mee om kunnen gaan. We bieden een mix van kennis, mogelijkheden en spelen aan, rondom het thema gamen.

Door bezoekers bewust te maken van het feit dat gamen niet alleen gaat om Candy Crush, Fortnite, FIFA of League of legends maar dat hier forse maatschappelijke impact mee gemaakt kan worden, willen we hen inspireren om anders te kijken naar de game industrie.

Wil jij je bedrijf of organisatie verbinden aan LevelUp? Help je mee met het creëren van maatschappelijke betrokkenheid en impact? Dit kan door sponsoren van het event. We bieden  verschillende sponsorpakketten aan, die van betekenis kunnen zijn voor jouw organisatie. Natuurlijk komen we dit graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Of neem contact op met Sabine Donders 06-48358313
Mail info@levelup-gaming.nl